Grattis Årets nötköttsföretagare!!

Jens Fjelkner och Stina Nilsson från Rinkaby i Skåne utsågs till Årets Nötköttsföretag på Köttriksdagens bankett. I år var kategorin Avel dikalvproduktion.

Juryns motivering lyder:” Sjövången Angus är ett företag som kännetecknas av ett effektivt avelsarbete, goda produktionsresultat och fokus på hållbarhet. Företaget lever i hög grad upp till visionen tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft i det hållbara samhället. Besättningen och företaget är ett föredöme för svensk nötköttsproduktion. Stina och Jens har skapat en affärsmässig verksamhet baserad på ett starkt engagemang för naturvård kombinerat med ett stort avels- och djurintresse.”

Stort och välförtjänst grattis!!

Stort Grattis även till de övriga nötköttsföretagare som utsetts till vinnare i sina respektive län.

 

köttriksdag 2013 312 (640x427)

Jens Fjelkner, glad pristagare 2013.